måndag 8 juli 2013

Internationell utställning 6/7

I lördags så debuterade både Elvis som junior på SKKs internationella utställning i Sjulnäs. Den här gången for vi tillsammans med Annika och Camilla :) Annika hade med sina två ursnygga svarta killar Dexter och Willmer och Camilla hade med sig Elvis bedårande kullsyster BeaTrix.

Det blev en varm dag och man var alldeles kokt redan innan det blev våran ras ;) Först ut var Elvis och en till juniorhane. Tyvärr hade vi lite dåligt samspel och visade oss inte från våran bästa sida ;) Mer övning får det bli! Elvis var dock åter igen duktig på bordet och domaren hade mjuka varsamma händer (tummen upp!). Vi fick springa vårat andra varv och sedan var det dags att ställa upp - där fick matte en blackout och glömde bort sig totalt =_= Kom på min blunder när jag tittar upp på domaren som precis då tittat färdigt. (Suck...) Vi slutade dock med ett "Very good" och en 2a placering vilket jag är väldigt nöjd över då Elvis päls inte är den bästa just nu då han fällt ur massor. Och det var ju trots allt bara var våran tredje utställning, övning ger ju färdighet ;)

Jag har ikväll anmält oss till två nationella utställningar, en i Överkalix och en i Luleå :) Vi ser verkligen fram emot ännu fler vänstervarv så nu ska det övas och pälsen ska skötas extra noggrant! :))

Ha det gott!  :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar