onsdag 11 september 2013

Ute i skogen...

Idag har vi varit ute i skogen och motionerat fläsket ;)) Elvis trivdes som fisken i vattnet, eller ska jag säga trollet i skogen? ^^

Här kommer en bildbomb på våran lilla björnunge i sitt "rätta element" :))

Yrvädret <3

"Hitåt masse och husse, följ mig!"

"Hänger ni med?"

Vackra vackra Elvis <3

Får en hjälpande hand av husse ;)
När vi hade traskat runt ett tag i skogen och kommit hem igen så tog vi det lugn ett tag. Sedan så for vi iväg en sväng för att titta på en träningsgrupp som tränade rallylydnad. Såg jättekul ut och alla var jättetrevliga och visade hur man gjorde. Vi hann testa ett par varv, tyvärr var Elvis mest intresserad av att inspektera backen ;) Och eftersom han nu går på allergi-diet så hade matte inte med något gott godis att locka med :/ Men vi får försöka hemma där det finns färre störningar ;) Husse fick också testa en runda, med en lånehund :P En jättegullig korthårig collie. Vi kommer helt klart att testa på rallylydnad fler gånger, förhoppningsvis både matte och husse ;))

Sedan for vi en sväng förbi Krilles pappa och hans fru. Drack kaffe, surrade och tittade på tv. Nu är både tvåbeningarna och fyrbeningen helt slut så nu blir det soffmys resten av kvällen ;) Imorgon kanske det blir ett besök på Eukanuba-arena där dem har hundträffar torsdagar :)

Ha det gott! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar