tisdag 25 februari 2014

Norrlabbens inoff 25/1

Kom på att jag alldeles glömt bort att skriva om årets första utställning! Fy skäms ;)

Vi ställde alltså på Norrlabbens inofficiella utställning den 25 januari, samma utställning där vi gjorde våran utställningsdebut i ringen för ett år sedan :D Vädret var verkligen inte på våran sida, närmare -30°c när vi satte oss i bilen och började rulla mot Boden. Men vi tog oss dit och hem iallafall ;)

På plats mötte vi upp våra underbara havvis-vänner, Camilla som under dagen agerade kameraman och stöd för de nya debutanterna, Helena och Ulf från Facklans kennel som hade med sig lilla Qnutte, Annika med snyggingen Wilmer och ett par nya valpköpare från Norrtussarnas :) En trevlig "liten" samling med andra ord ;)

Först var det de yngre valparnas tur och först hanarna. Där visades Simba, en svart sötnos från Norrtussarnas D-kull. Han fick fin kritik med ett HP. Tikarnas tur där lilla Nelly ingick, även hon med fin kritik och ett HP. De äldre valparna där gick Qnutte, ytterligare en fin kritik med ett HP :) Inga Bir och Bim delades ut utan alla med HP fick tävla om BIS-placering. Qnutte placerades som BIS2 i valpklass 2.
Efter ett tags väntan var det unghundarnas tur (första gången i unghundsklass), där gick vi som ensam hane. Även vi fick fin kritik och ett HP :D Efter våran tur i ringen var det dags för en lång väntan innan det var unghundarnas tur att gå i BIS-ringen. Vi fick tyvärr ingen placering men jag var ändå nöjd med våran insats, Elvis gick och stod jättefint ♥

Så allt som allt var det en bra och rolig dag vid ringside, som alltid när havanaismaffian är samlad ;) Nu är det ytterligare ca 2 veckor innan vi ska äntra ringen igen, denna gång på Grand open show i Kalix den 15 mars. Vi hoppas få sällskap av ett par havvisar även denna gång :)

Ha det gott! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar