lördag 27 oktober 2012

Vinterland

Igår när vi var ute på en liten "upptäcksfärd" men Elvis så började det snöa. Han fullkomligt älskar att busa i snön, han är alltid mer vit än svart när vi ska gå in igen :) Därför har vi nu börjat med att torka tassar och plocka snöklumpar ur pälsen vid ytterdörren. Lika bra att han får vänja sig så vi slipper tovor senare :)

Igår provade vi att kamma ur pälsen, han var först inte riktigt med på noterna men när han insåg att han inte hade något val så slappnade han av och gillade läget :) Efter ett tag så började han dessutom putsa tillbaka ;)

Rumsrenheten går sådär, han busar så mycket i snön så han har inte riktigt tid att göra ifrån sig och så kommer han ihåg sig när vi kommit in igen. Vi försöker passa honom men ibland är han så snabb ;) Han har även börjat med att busa massor och varvar ibland upp sig lite för mycket. Vi försöker att lugna honom i famnen men ibland när han är övertrött så funkar det inte riktigt. Vi ska därför skaffa en hage åt honom där han får vara och lugna ner sig när han blivit för övertrött och bitig.

Nu ska lill-Elvis få mat och så ska vi ut på en liten sväng runt kvarteret och upptäcka :)
Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar