söndag 23 december 2012

Firat jul hos mor & far

Såhär söt var Elvis igår när vi var hos mina föräldrar och firade julafton. Vi hade jättemysigt trots att det igår var riktigt kallt då det höll sig kring -30°C. Det blev snabba kissrundor för Elvis kan man väl säga ;)

Perfekt att mor och far bor så till att man kan släppa ut Elvis "själv". Dem har en stor bakgård som gränsar till en skogsdunge :) Vi öppnade helt enkelt dörren och lät lilltrollet springa ut och göra det han skulle medans vi höll koll på honom genom altandörren. Han är ju så duktig att han kommer när man ropar :)) För att vi skulle se honom ordentligt så hade vi dock "pimpat" hans gröna sele med ett blinkande reflex ^^

Idag var det nästan lika kallt som igår men vi trotsade kylan och packade ihop oss i bilen för att styra kosan mot Kalix :) Och i takt med att vi närmade oss så blev det faktiskt lite varmare. När vi kom fram så visade termometern på -15°.

Nu har vi myst hos svärmor och käkat (för min del) första julskinka, mums!  :)) Vi kommer att vara här tills på onsdag då jag jobbar på torsdag och sambon på fredag. Sedan bär det iväg till Kalix igen, då vi ska och kika på en inofficiell utställning där Elvis kullsyster debuterar i ringen :) Perfekt med miljöträning för lilltrollet så han får vänja sig inför sin debut ;) Har man tur kanske man får träffa några släktingar till Elvis också :))

Nu ska jag efterlysa sambon så vi hinner mysa nått ikväll :)

Ha det gott! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar