tisdag 6 augusti 2013

Fullt ös, medvetslös!

Här hemma jobbar vi på som vanligt ;) Jobbar nu min sista vecka på sommarvikariatet så om det inte dyker upp något oplanerat jobbmässigt så blir jag mest troligt "ledig" åtminstone en vecka (eller två?) Ska passa på att bara ta det lugnt hemma med Elvis och träna lite inför nästa helg. Då vankas det nämligen utställning! :))  Och den här gången ska matte inte vara fult så nervös, vi ska ju ha kul!

Vi har ju tur i och med att sambons mamma bor i Kalix, så planen var att packa färdigt torsdag och så direkt när sambon slutat jobba så bilar vi till Kalix och sover. Fredag stiger vi upp i tid för att köra till Överkalix och ställa upp utställningstältet - det blir första gången vi får testa det "på riktigt" :)) Sedan far vi tillbaka till Kalix för att göra Elvis utställningsklar och för att packa allting färdigt. Tidigt på lördag bär det sedan av till utställningen, där möter vi upp Camilla och Annika med alla pälsklingar. Så får man hoppas på samma strålande väder som på utställningen i Sjulnäs, kanske lite svalare dock ;)

Älskade lilltroll <3 <3 <3
Igår kom brevet med nr lappen till Överkalix Nationella 17/8 :D

Blöt (& busig!)
 Håller föresten på att tjata öronen av sambon, är ju så sjuuuukt valpsjuk nu! x) Inte blir det bättre av att kenneln som Elvis kommer ifrån har fått 2 valpkullar med massa små söta valpizar. Vi försöker på alla sätt att stöta och blöta, fundera fram och tillbaka om det verkligen inte går att "lösa" ett valpköp nu inom den närmsta framtiden men det ser tyvärr lite dystert ut :/ Man ska ju ha både tid och pengar till att skaffa valp... När vi skaffade Elvis var jag ju "valp-ledig" i ca 5 månader och det blir ett rätt kännbart inkomstbortfall :( Så vi får väl se, kan ju alltid hoppas på att sambon ska få löneförhöjning haha :))
Men vi är då helt eniga sambon och jag, Elvis SKA få en "lillebror" ;)

Ha det gott! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar