onsdag 14 maj 2014

Hälsoundersökning

Nu var det ett tag sen sist ;) Har haft ganska fullt upp med jobb och annat så bloggen har blivit lidande.

Tänkte iallafall uppdatera och säga att förra veckan, måndag den 5 maj var vi på Öjebyns djurklinik för att hälsoundersöka Elvis. Ögonlysa, lyssna på hjärtat och kolla patellastatus - allt gick finemang och det fanns inget att anmärka :D Skönt att ha det bortgjort :)

Idag har Elvis fått bada och så har vi varit på ringträning med andra ur "havanaismaffian" (vi är några som skämtsamt kallar oss så när vi far på utställningar ;) ). På lördag drar utställningssäsongen äntligen igång för oss nordbor :) Svenska dvärghundsklubben har utställning på Tunavallen i Luleå på lördag och så har Skk en nationell utställning på Sjulnäs utanför Piteå på söndag. En helhelg med andra ord! ;))

Och sedan dröjer det bara 3 veckor till nästa, en inoff i Kalix :) Den 28e juni ska vi internationell utställning i Gällivare och helgen därefter är det dags för SDHK igen i Luleå på lördagen och en internationell i Sjulnäs på söndagen. Sedan blir det ett litet uppehåll till slutet på augusti :) Vi har längtat så länge efter att få svänga våra lurviga och nu äntligen är det säsong igen :D I sommar är det Elvis och jag som ska ha skoj i ringarna tillsammans men förhoppningsvis kanske vi är ytterligare en till nästa säsong... ;) Den som lever får se :P

Ha det gott! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar